s l o w.
Cum combatem risipa de alimente?
1/3 din mâncarea produsă anual în lume se pierde sau este aruncată. Mai precis, 1,3 miliarde de tone
Cât de important e să reducem consumul de alimente și cum putem gestiona surplusul...
... dar și ce alte măsuri avem la îndemână pentru a combate risipa alimentară?

Am invitat o activistă susținătoare a economiei circulare, un chef determinat să gătească numai cu ingrediente sezoniere locale și un food blogger preocupat de risipa alimentară să găsim împreună posibile soluții
Cum combatem risipa de alimente?

Fondatoare a Băncii pentru Alimente Cluj și coordonatoare Food Waste Combat
Cami Gui

Activistă îndrăgostită de modelul economiei circulare, dezvoltare durabilă și educație pentru sustenabilitate, Cami Gui crede că hrana este baza tuturor resurselor noastre și respectul pentru hrană ar trebui să fie parte din educația de bază

Head-Chef Kane - New Romanian Cuisine
Cătălin Bejenariu

Cătălin este Head-Chef al restaurantului de fine dining Kane, din București, unde colaborează cu producători locali și lucrează numai cu ingrediente sezoniere, lucru care îl ajută să evite risipa alimentară

Art Director & Food Blogger De Mâncare
Elena Greta Apostol

Elena lucrează ca Art Director, experimentează și reinterpretează rețete pe platforma ei De Mâncare, iar recent a lansat #DeNearuncat – un proiect ce are ca scop promovarea ideilor, rețetelor și micilor secrete de a combate risipa alimentară

Prezentatoare TV și fondatoare doer.ro
Moderator
Sonia Argint Ionescu
10 noiembrie 15.00 - 15.30
via Zoom
acces gratuit, cu înscriere
Go to page
We're sorry, it looks like your browser doesn't support this experience.