De Elisabeta Gedo

»

On the ugly side

O serie de pantofi urâți care ni se par, de fapt, chiar frumoși

Filozofie

Ca să înțelegi prostul gust, îți trebuie mult bun gust. Așa zicea cineva, nu mai țin minte cine. Așa îmi place și mie să explic atracția pentru pantofii care nu ne flatează!

Vreau să mai spun că există o mulțime de pantofi urâți. Pe cei din categoria sneakers i-am lăsat deoparte, s-a vorbit destul despre ei. Și pe modelul Boston de la Birkenstock l-am omis deliberat și am trecut aici doar urâții care încă nu au invadat feed-ul pe Instagram dar care e posibil să o facă în anul care ne stă în față.

Wannabee Walabee

Walabee de la Clarks sunt de departe preferații mei din această selecție. Sunt tare comozi și îmi amintesc de perioada Gregorio Rizzo din anii '90.

În plus, am dat recent și peste poza asta cu Wes Anderson la filmările pentru „The Life Aquatic with Steve Zissou”.

Walabee, Clarks Originals

780 lei

Clogs

I-am văzut în show-ul Margaret Howell încă din 2019. Acum, saboții promit un mare comeback datorită show-ului Hermès SS2021.

Saboții cu talpă din lemn merită purtați în ținutele de zi cu zi, fără să supra gândești combinațiile.

Clogs din piele, Mango

159,90 lei

Slippers

Să integrăm papucii de casă în outifituri serioase ne-am învățat de la vechiul Cèline și de la surorile Olsen surprinse adesea în slippers pe străzile New Yorkului și prin aeroporturi.

Secretul este ca atunci când îi alegi să urmărești să aibă talpa din cauciuc sau alt material care rezistă afară.

Wabi Slippers, Camper

365 lei

Luxury slippers

Și pentru că tot le-am pomenit pe surorile Olsen, am lăsat pentru final următoarea pereche The Row. Să fie așa, mai mult de inspirație, iar când le voi găsi corespondentul „on a budget", vă anunț.

Slippers din cașmir, The Row

4.000 lei

See more

Te invit să descoperi și buletinul cu noutăți din modă (dar nu numai) care i-au atras atenția colegei noastre Amalia, săptămâna aceasta.