de Irina Munteanu

Netflix & chill: 7 filme și seriale de văzut în noiembrie

Figuri regale, o producție profund umană cu Glenn Close și Amy Adams și ceea ce ne place să numim o doză sănătoasă de spirit festiv - iată câteva recomandări pentru luna noiembrie pe Netflix.

4 noiembrie

Love and Anarchy

Începe luna cu o comedie romantică scandinavă în regia Lisei Langseth. Sofie, consultant și mamă a doi copii îl întâlnește pe IT-istul Max, iar jocul care se leagă între ei îi provoacă să își regândească viețile. De altfel asta și își propune „Love and Anarchy” de-a lungul celor opt episoade: să spargă tipare și să sfideze normele impuse de societate.

5 noiembrie

Paranormal

„Paranormal”, primul serial egiptean produs de Netflix, urmărește încercările unui doctor hematolog, sceptic în privința fenomenelor supranaturale, de a investiga un astfel de caz atunci când este vizitat de o fantomă din trecutul său.

15 noiembrie

The Crown sezonul 4

După debutul regal din sezonul 3, Olivia Colman revine în rolul Reginei Elisabeta și pornește în căutarea unei mirese adecvate pentru prințul Charles (Josh O'Connor). Povestea noului sezon continuă astfel cu finalul anilor 1970 și o introduce pe Lady Diana (Emma Corrin), dar și tensiunile care încep să apară între prima femeie Prim Ministru al Marii Britanii, Margaret Thatcher (Gillian Anderson), și regină.

18 noiembrie

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Da, domnul Crăciun există și este înarmat cu luminițe și ghirlande pentru tot Polul Nord. Dacă nu te deranjează colindele pe repeat și îți plac pregătirile înainte de vreme, „Holiday Home Makeover” va fi o sursă inepuizabilă de inspirație și de ce nu, discuții în contradictoriu în famile.

24 noiembrie

Hillbilly Elegy

Rămânem în familie, de data asta în America rurală. Adaptată după autobiografia scriitorului american și investitorului J. D. Vance, la suprafață, pelicula „Hillbilly Elegy” pare o altă poveste emoționantă și plină de succes a unui tânăr din clasa muncitoare. În realitate însă este una profund umană, bazată pe un scenariu care explorează legăturile de familie în adâncimea lor, indiferent de stereotipurile care apar pe parcurs. Iar Glenn Close și Amy Adams sunt cele mai potrivite alegeri pentru a evoca asta.

25 noiembrie

The Christmas Chronicles: Part Two

Al doilea titlu festiv de luna aceasta vine, bineînțeles, tot de la Polul Nord, pe care un răufăcător misterios (Belsnickel) amenință să îl distrugă și să ducă la bun sfârșit ce tot încearcă Grinch din 1957. Toate acestea se întâmplă în regia lui Chris Columbus, responsabilul pentru „Home Alone”, Kurt Russell revine în costum de Moș Crăciun, iar din distribuție mai fac parte Goldie Hawn, Darby Camp, Kimberly Williams-Paisley și Julian Dennison.

27 noiembrie

Virgin River sezonul 2

Poate te-ai întrebat la un moment dat cum ar fi să lași totul în urmă și să pleci într-un loc îndepărtat, unde nimeni nu te știe. Sau poate trăiești un moment de nostalgie după „Gilmore Girls”. Oricare ar fi nevoia ta și oricât de cheesy ar suna, ai ocazia să vezi un serial romantic pe tema asta și să suspini în voie.

Descoperă noul Glamour!