De Irina Munteanu

»

Netflix & chill

7 filme și seriale de binge-uit în mai

Noutățile lunii

În luna mai avem parte de mai mult surprize: vedem în sfârșit prea mult amânatul „The Woman In The Window”, devorăm un sezon nou din „Love, Death & Robots” într-o noapte (știți că așa e) și aflăm care-i treaba cu banii și tot ce putem face cu ei.

Browse the best offers at

The Sons of Sam: A Descent into Darkness

Browse our list of hotel deals and packages to find the perfect offer for you. Book today and save on your next booking with Hefaistos Hotel Group!

Poate nu ești genul care își încheie ziua cu un crime show, dar în punctul acesta, de ce să nu o faci?

Se vorbește mult și astăzi despre David Berkowitz, ucigașul în serie cunoscut drept Son of Sam, la aproape jumătate de secol după ce a fost prins în una dintre cele mai dificile urmăriri din istoria New York-ului.

Dacă ai văzut Mindhunter, înseamnă că te-ai familiarizat deja cu Berkowitz, interpretat acolo de actorul Oliver Cooper. Dacă nu, dă-i o șansă documentarului de față, bazat pe investigațiile lui Maury Terry, jurnalistul care și-a petrecut întreaga carieră încercând să găsească legătura dintre Son of Sam și Charles Manson.

Cu: Elena Kampouris, Josh Duhamel Premiera: 7 mai

Jupiter's Legacy

Îți plac supereroii? Sigur o să apreciezi ideea unui serial sci-fi de a aduna mai multe generații la un loc. Cele șapte episoade din primul sezon Jupiter’s Legacy merg pe urmele noii generații de supereroi care încearcă să se ridice la standardele părinților. În plus, aceasta este doar prima dintre multele adaptări ale cărților de benzi desenate create de Mark Millar și Frank Quitely, ce urmează să apară pe Netflix.

Browse the best offers at

Money, Explained

Browse our list of hotel deals and packages to find the perfect offer for you. Book today and save on your next booking with Hefaistos Hotel Group!

Să vorbim despre bani! De la carduri de credit și împrumuturi, la cazinouri și înșelătorii, banii circulă în cele mai diverse moduri.

Iar tu ești pe cale să afli totul despre ei. Și nu va fi deloc plictisitor pentru că insight-urile savuroase vin de la Tiffany Haddish, Bobby Cannavale, Edie Falco, Jane Lynch și Marcia Gay, printre alții.

Browse the best offers at

Oxygen

Browse our list of hotel deals and packages to find the perfect offer for you. Book today and save on your next booking with Hefaistos Hotel Group!

Data viitoare când crezi că ai o dimineață teribilă, gândește-te că te-ai putea trezi într-o cameră criogenică, fără să-ți mai amintești nimic.

Slabe șanse să se întâmple, dar horrorul sci-fi Oxygen, în regia lui Alexandre Aja, și-a imaginat-o deja. Pe măsură ce rămâne fără oxigen, personajul interpretat de Mélanie Laurent trebuie să găsească o modalitate prin care să evadeze și să-și redobândească memoria. Așa că dacă ai chef de un film care să te facă să-ți schimbi teoriile de la o scenă la alta, tocmai l-ai găsit.

Cu: Amy Adams, Julianne Moore Premiera: 14 mai

The Woman in the Window

Lansarea filmului The Woman in the Window a tot suferit amânări, dar până la urmă, iată că apare într-un moment în care mult mai mulți dintre noi ne identificăm cu anxietatea și claustrofobia care plutesc în aer de-a lungul celor 100 de minute.

Bazată pe cartea cu același nume scrisă de A. J. Finn și amintind de universul Hitchcockian, care capătă un twist horror grație regizorului Joe Wright, acțiunea filmului se concentrează pe Amy Adams, în rolul unei terapeute care din cauza faptului că suferă de agorafobie, își petrece zilele urmărindu-și vecinii de la fereastra casei sale.

Regia: Tim Miller Premiera: 14 mai

LOVE, DEATH + ROBOTS #2

După un prim sezon care a strâns 18 povești SF diverse și super captivante, fanilor seriei de animații scurte li se pregătește un nou maraton. Deși următorul sezon va fi ceva mai condensat, numărând doar opt episoade, acesta se va concentra mai mult pe ideea de umanitate și va explora teme cu care sigur vei rezona.

Cu: Ewan McGregor, Krysta Rodriguez Premiera: 14 mai

HALSTON

Ewan McGregor a dat hainele de Jedi pe glitz & glam. Și nu e singur – pe lângă el mai există și o Liza Minnelli autentică jucată de Krysta Rodriguez, o Elsa Peretti interpretată de Rebecca Dayan, frânturi de Studio 54 și un drum spre succes pavat cu multăăă dramă.

Dacă nu ești la curent cu povestea designerului de modă american care a cunoscut faima în anii ‘70, seria limitată omonimă ți-o va prezenta pe larg, de la începuturile ambițioase și ascensiunea rapidă, până la greutățile și destrămarea care le-au urmat.