de Irina Munteanu

Netflix & chill: 10 filme și seriale de văzut în august


Trei documentare, un film interactiv, un film cu supereroi și un altul clasic, dar și sezoane noi cu care să-ți petreci vacanța de vară acasă - iată ce e musai de văzut pe Netflix în luna august.

Connected


2 august


Fă cunoștință cu Latif Nasser, gazda ta în această călătorie în căutare de conexiuni pe care urmează să o faceți împreună de jur împrejurul lumii. De la aerul pe care îl respirăm și selfie-urile pe care ni le facem, serialul-documentar „Connected” promite să ne arăte lumea așa cum nu am mai privit-o până acum.

Immigration nation


3 august


Tot la capitolul documentare, „Immigration Nation” oferă o perspectivă nouă asupra sistemului de imigrare dureros din Statele Unite și capcanele acestuia. De-a lungul a trei ani, regizorii Shaul Schwarz și Christina Clusiau au urmărit munca de zi cu zi a agenților, judecătorilor, activiștilor și avocaților de la biroul de imigrări, dar și a unei serii de imigranți fără acte, de la cazurile proaspăt veniților sau locuitorilor vechi, la veterani de război deportați.

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. The Reverend


5 august


Dacă ți-a plăcut să decizi finalul filmului „Black Mirror: Bandersnatch”, ai șansa să o faci și cu acest special interactiv. Plus că pe lângă Ellie Kemper și Daniel Radcliffe, o să recunoști o grămadă de figuri din comedie, iar asta tot înseamnă că n-a fost o duminică prea rea pentru tine.

The Rain sezonul 3


6 august


Serialul post-apocaliptic danez a ajuns la cel de-al treilea sezon. La câțiva ani după ce ploaia a ucis deja populația scandinavă, personajele ajung în punctul în care trebuie să salveze omenirea. Să infecteze întreaga populație a lumii cu virusul sau să caute un leac? (Poate că n-ar strica să menționeze că orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare.)

High Seas Sezonul 3


7 august


Serialul spaniol „High Seas” are tot ce îi trebuie pentru a îi face fericiți pe fanii dramelor de epocă și a misterului a la Agatha Christie. Plasat după cel de-al Doilea Război Mondial, serialul abundă în costume și decoruri fascinante, iar personajele bine construite fac tot ce le stă în putință să aștepți cu nerăbdare sezonul 3.

Tiny Creatures


7 august


Creaturi mici, aventuri mărețe. Dacă nu ți-e teamă de prezența șoriceilor sau a altor vietăți de dimensiuni reduse, pune pe listă acest documentar și pregătește-te să descoperi lumi și povești de supraviețuire inimaginabile.

Greenleaf sezonul 5


12 august


„Greenleaf” a ajuns la final, dar asta nu trebuie să te oprească să îl începi în seara asta. Produs de Oprah Winfrey și creat de Craig Wright, serialul urmărește viața plină de secrete a familiei Greenleaf, în frunte cu Bishop James și Lady Mae, liderii unei megachurch din Statele Unite.

Project Power


14 august


O pastilă misterioasă promite să îți dezvăluie superputerile. Singura problemă? Nu știi ce se va întâmpla până nu o înghiți. Nu este o noapte obișnuită într-un club din Berlin, ci un nou film cu Jamie Foxx. În vreme ce oamenii dezvoltă diverse superputeri și rata criminalității începe să creasă în oraș, un grup decide să riște și să îi găsească pe cei responsabili.

Lucifer sezonul 5


21 august


În urmă cu patru ani, Lucifer se plictisea în Împărăția Iadului și se hotăra să coboare pe pământ, mai exact în Los Angeles, unde, surprinzător sau nu, își deschidea un club de noapte. Tot acolo, devine consultant pentru poliție, dar mai ales pentru detectiva Chloe Decker.

American Psycho


26 august


„American Psycho” a împlinit 20 de ani, iar ideea că totul s-a petrecut de fapt în mintea personajului încă plutește în aer. Adaugă-l aici pe Christian Bale, o coloană sonoră cu Bowie, The Cure și New Order, dar și o distribuție formată din Jared Leto, Chloë Sevigny sau Justin Theroux și ți-ai asigurat filmul clasic al lunii.

Descoperă noul Glamour!