Prăjirea cafelei ridicată la rang de artă

Toamna aceasta, Nespresso ne teleportează în țara artei și a experților în cafea, cu două noi sortimente în ediție limitată, ce pot fi considerate totodată o lecție de istorie

Ispirazione Novecento și Ispirazione Millennio

Da, pentru că cele două sortimente vorbesc despre dinamica prin care stilurile de a prăji și prepara cafeaua s-au transformat, la fel ca mișcările artistice de-a lungul secolelor.

Am zis istorie?

Un sortiment inspirat din stilul clasic și din tehnicile tradiționale de prăjire a cafelei. Dacă preferi o cafea mai intensă, acest sortiment este alegerea ideală. Cu o cremă densă și note aromatice condimentate și de nuci coapte, evocă perfect gustul cafelei din Italia anilor ’40.

Pentru realizarea acestui sortiment s-a utilizat prăjirea separată. Boabele de cafea Arabica au fost prăjite intens pentru scurt timp, iar boabele de cafea Robusta au fost prăjite mediu, timp mai îndelungat.

Modalitate de prăjire

Un sortiment ce ne aduce cu un pas mai aproape de modernitate, fiind inspirat de noile tehnici de prăjire folosite în cafenelele de specialitate, ce aduc mai multă aciditate în ceașcă.

Să nu uităm că Italia e patria modei şi a inovaţiilor! Noul val al cafelei de specialitate răstoarnă tradiţiile consacrate și explorează note aromatice noi, cu o aciditate mai ridicată, dar la fel de plăcute și intense. Ispirazione Millennio aduce în lumină un profil aromatic contemporan, cu subtile note fructate.

Gusturi contemporane

Boabele de cafea Arabica din Brazilia şi Colombia au fost prăjite mai uşor pentru mai puţin timp şi boabele de cafea din India au fost prăjite intens pentru un timp scurt, astfel încât gustul din ceaşcă este unul revigorant, contemporan.

Modalitate de prăjire

Cele două sortimentele de cafea, în ediție limitată, din gama Ispirazione Italiana sunt disponibile în toate magazinele Nespresso, cât și online.

Pentru planetă

Capsulele sunt realizate cu 80% aluminiu reciclat si sunt reciclabile. Ambele sortimente de cafea sunt realizate cu boabe de cafea din culturi certificate AAA.

Ceștile acelea frumoase pe care le-ai remarcat fac parte din Nespresso Lume Collection. Designerul din spatele lor este Federica Biasi, iar inspirația vine din minimalismul nordic îmbinat cu backgroundul ei italian.

Pentru iubitoarele de design
Created with Newsroom AI

Go to page

We're sorry, it looks like your browser doesn't support this experience.