De Mădălina Ionescu

Sustainable beauty

De ce să nu încerci o perie de păr eco-friendly?


Altfel spus, cu 0 plastic în compoziție. Pentru că grija față de mediu se traduce și prin mici acte responsabile, iar acesta ar putea fi unul dintre ele.

Ce este o perie eco-friendly?

Alegerea etică, ce înlocuiește plasticul din suport cu materiale naturale (ca bambusul și uneori lotusul, arborele de cauciuc sau lemnul de fag) provenite din culturi sustenabile și regenerabile. La fel stau lucrurile și în cazul perilor, ce nu sunt nici ei confecționați din plastic, ci tot din materii prime safe.

CE O FACE IDEALĂ ȘI PENTRU ȘUVIȚE?

În primul rând, perii nu deteriorează părul, dând naștere unui finish neted și strălucitor. Apoi, realizează un masaj chiar mai eficient al scalpului, stimulând foliculii pentru a încuraja atât creșterea firelor, cât și producția de uleiuri naturale. Ceea ce înseamnă un păr mai hidratat și mai moale.

De ce este bambusul cel mai întâlnit material?
Pentru că este o alternativă verde excelentă, crescând între 24 și 48 de centimetri pe zi. Permite astfel recoltarea sa rapidă și frecventă, fără a provoca daune ecosistemului. Bambusul are, de asemenea, o calitate antibacteriană unică, ceea ce îl face și un agent antifungic și antistatic natural, la care se adaugă și rezistența sa la miros.

Must-buys

Te invităm să descoperi mini-selecția noastră de perii eco-friendly.

Perie din bambus Olivia Garden

34 lei

Perie din bambus Parsa Beauty

28,98 lei

Perie din lemn de fag Förster's Natural Products

30 lei

Sau poți încerca un pieptăne naturalDescoperă noul Glamour!