De Mădălina Ionescu

»

Beauty focus

Hidratare ultradelicată cu cele mai noi loțiuni și esențe faciale

Infuzii light

Loțiunile sau esențele (în general formulele foarte ușoare, mai apoase decât serumul) constituie pasul zero al rutinei de îngrijire.

În paralel cu hidratarea și iluminarea necesare pielii, o loțiune finalizează procesul de curățare, dublând proprietățile cleanserului.

Esența vine în ajutorul său și pregătește pielea pentru cremă, grație infuziei de ingrediente active mai puternice. Acest produs are beneficii similare unui serum, dar încapsulează o greutate moleculară mai mică, motiv pentru care penetrează straturile pielii mai adânc - la nivel celular.

Cele două produse scurtează și simplifică rutina de îngrijire așa că ți-am pregătit o selecție dedicată. Putem spune în cor: skip-care, bine ai venit în viețile noastre!

Water Bank Hydro Essence, Laneige

183 lei

Super Aqua Lotion, Guerlain

255 lei

Pure Shots Hydra Bounce Lotion Essence, Yves Saint Laurent

261 lei

L'Essence Botanique Éclat, Absolution

182 lei

Le Lift Lotion, Chanel

310 lei

Hungarian Water Essence, Belif

189 lei

Ultra Facial Oil-Free Lotion, Kiehl's

140 lei

Black Tea Kombucha Facial Treatment Essence, Fresh

155 lei

Aplică esența sau loțiunea atât dimineața, cât și seara. Apoi, indiferent dacă folosești buricele degetelor sau o dischetă din bumbac, difuzează produsul din centrul feței către exterior, extinzând ulterior și spre gât.

Pro tip

Clean beauty

Cum produsele de beauty clean reprezintă una dintre temele noastre principale de discuție, dăm cortina la o parte și-ți spunem cum va arăta 2021 la acest capitol.