Fall issue. Motherhood

În paginile numărului nostru de toamnă te invităm să iei parte la un exercițiu de introspecție: 17 mame pe care le cunoaștem sau le admirăm de la distanță creionează un tablou mai puțin idealizat și mai degrabă onest al maternității, așa cum este ea – cu urcușuri și coborâșuri, un lung drum, cu dublu sens, al învățării. (Coperte: Irina Marinescu)


Tot în dosarul acestui număr, vei citi și despre experiența de a deveni mamă în pandemie, despre procesul de adopție în România anului 2020


Ilustrație: Andreea Cristea

sau despre fenomenul numit „sharenting”.


În rubrica de fashion, explorăm legătura noastră mutuală cu natura și fascinația pentru dinamica textilelor în mișcare, iar la final îți prezentăm primul episod din noul nostru podcast, Why Fashion. Tema? „Când spunem despre o imagine că este actuală?”.

Blending in


Fotografii de Andreea Badea Fashion Editor: Amalia Dobre

A certain type of freedom


Fotografii de Alin Kovacs Fashion Editor: Elisabeta Gedo


Despre un nou regim de îngrijire a pielii, un univers al frumuseții fără stereotipuri de gen și direcțiile majore de wellness ale momentului vei citi în paginile de beauty.Asistă și la o discuție între Ileana Sebe și Ana Alexe, citește interviuri cu tinerele regizoare Sarra Tsorakidis, Enxhi Rista și Lucia Chicoș, cu fotografa Felicia Simion, cu membrii grupului Corp. sau cu actrița și dramaturgul Alice Monica Marinescu și inspiră-te din selecția noastră deco pentru o casă mai caldă și primitoare.În plus, între 16 și 18 octombrie te invităm la o sesiune de shopping! National Glamour Days revine cu reduceri de 20%, 25% și 30% în zeci de magazine partenere și site-uri de shopping. Nu uita să iei revista cu tine!

Glamour de toamnă e disponibil pentru pre-comandă!

Livrarea este gratuită și revista pleacă la voi și în rețelele Inmedio și Relay pe 2 octombrie.