

barista
own
be your



rețete
3
de cafea cu gheață care îți vor răcori zilele de vară



Iar când ai posibilitatea să o prepari oricând la tine acasă, cu gândul la vacanțe și plaje însorite, și chiar să experimentezi cu diferite combinații de gusturi, un lucru e cert...
ai în față noua ta băutură preferată!
Zilele lungi de vară nu
ar fi la fel fără o
cafea cu gheață!




Fie că preferi un gust prăjit și amărui mai intens, fie că notele delicate, vibrante și fructate ale boabelor de cafea te cuceresc pe loc, experiența unei cafele cu gheață nu a fost niciodată mai revigorantă și savuroasă.
În cazul în care îți doreai o experiență mai aparte a cafelei, vestea cea bună este că Freddo Intenso si Freddo Delicato revin și anul acesta în gama sezonieră
Nespresso Barista Creations for Ice.



Rețeta de bază e simplă: extragi cafeaua espresso (40 ml) peste câteva cuburi de gheață (90 g), adăugi apă sau lapte rece (90 ml) pentru a prelungi momentul de răsfăț și băutura este gata!
Cum obții rapid o cafea cu gheață excelentă?


Noi spunem să mergi însă un pic mai departe de clasica rețetă și să te bucuri de adevăratul potențial al gamei Nespresso Barista Creations for Ice. Pregătește-ți sortimentele preferate de cafea Nespresso, cuburile de gheață și restul ingredientelor și descoperă rețetele spectaculoase care te vor răcori cât e vara de lungă!



Provençal Freddo Delicato Lemonade
Ce spui de o experiență autentic franțuzească? Această rețetă acidulată cu un profil aromatic floral și citric o oferă din plin.



3. Toarnă 15 ml de sirop MONIN de vanilie, 10 ml de suc proaspăt de lămâie și 100 ml de apă minerală și amestecă ușor. La final, toarnă cafeaua rece peste și decorează cu o crenguță de lavandă proaspătă!
2. Adaugă apoi patru cuburi de gheață și o felie de lămâie într-un pahar pentru rețete.
Mod de preparare:
1. Extrage într-un pahar View pentru rețete o capsulă de Barista Creations Freddo Delicato peste o linguriță de lavandă proaspătă sau uscată. Lasă la infuzat pentru 2 minute înainte să torni într-un shaker și să adăugi un cub de gheață.
Nespresso Freddo Delicato, cuburi de gheață, apă minerală, sirop MONIN de vanilie, lavandă proaspătă sau uscată, suc proaspăt de lămâie, o felie proaspătă de lămâie și opțional, o crenguță de lavandă.
Ingrediente:






Freddo Intenso Tiki Sparkle
Continuă călătoria tropicală cu o explozie de arome intense și note fructate subtile.



3. La final, toarnă cafeaua rece și decorează cu feliile de ghimbir, coaja de lime sau frunzele de busuioc!
2. Așază patru cuburi de gheață în pahar, toarnă 10 ml de sirop MONIN Tiki și stoarce sucul din felia de lime. Strivește apoi 4-5 frunze de busuioc între palme și adaugă-le în pahar. Toarnă berea de ghimbir sau apa tonică peste (90ml).
Mod de preparare:
1. Așază un cub de gheață în shaker și extrage o capsulă de Barista Creations Freddo Intenso peste, amestecă și apoi agită totul cu putere.
Nespresso Freddo Intenso, cuburi de gheață, sirop MONIN Tiky, felii proaspete de lime, frunze de busuioc, bere de ghimbir sau apă tonică și opțional, ghimbir proaspăt sau coajă de lime.
Ingrediente:



Păstrează această rețetă aromată pentru zilele în care tânjești după o cafea răcoritoare cu un twist!
Freddo Delicato Fizzy Iced Peach



3. Extrage o capsulă Freddo Delicato peste întregul amestec și rețeta este gata!
2. Toarnă 10 ml de sirop MONIN de piersică albă și adaugă apa minerală.
Mod de preparare:
1. Adaugă trei cuburi de gheață într-un pahar de rețete.
Nespresso Freddo Delicato, cuburi de gheață, apă minerală, sirop MONIN de piersică albă
Ingrediente:



Sortimentele de cafea din gama Barista Creations for Ice sunt disponibile pe perioada verii în toate magazinele Nespresso, cât și online, pe www.nespresso.com. Nu uita să predai pentru reciclare capsulele folosite!
Ai toată vara să o faci!
ȘTIM, E GREU SĂ ALEGI
ÎNTRE ELE, AȘA CĂ MAI BINE
LE ÎNCERCI PE TOATE.


Created with Newsroom AI
Go to page
We're sorry, it looks like your browser doesn't support this experience.