De Mădălina Ionescu

3 podcasturi de beauty pe care le-am descoperit recent


După o perioadă destul de lungă în care am ascultat doar muzică, iată că anunțarea unui nou podcast de beauty a fost de ajuns pentru a-mi gâdila curiozitatea. M-am întors astfel la una dintre vechile pasiuni.Sunt câteva pe care le ascultam on a regular basis și la care m-am și întors cu ocazia asta (Fat Mascara, The Emma Guns Show sau The Beauty Brains), dar recunosc că le-am plasat puțin în plan secund odată cu noile mele descoperiri.

ȘI CELE 3 CARE MI-AU OCUPAT ULTIMELE SERI SUNT...The Science of Beauty

Acesta este noul podcast despre care spuneam. Michelle Lee, redactor-șef Allure, și Jenny Bailly, beauty editor Allure, pun întrebări incomode și primesc răspunsuri oneste de la dermatologi, chimiști cosmetici și cel puțin un expert în schimbări climatice. Sunt doar câteva episoade lansate momentan, dar merită să le dai o șansă, crede-mă.

Smell Ya Later

Cum dependența mea pentru parfumuri nu are egal, nu este de mirare că noul meu companion favorit a devenit acest podcast. Doi beauty experți vorbesc despre parfumuri și ingrediente fanteziste, dar cel mai mult mă atrage umorul și, uneori, aerul poetic care întregesc discuțiile.

The Baron of Botox

Dacă ai auzit despre brandul Dr. Brandt, atunci trebuie să știi că a fost creat de un medic dermatolog notoriu. Podcastul a fost lansat în memoria sa, dar ia o turnură epică, dacă nu chiar cinematografică, urmărind începuturile sale într-un mic cabinet din Miami și culminând cu moartea sa tragică. Este ca un serial audio acest material în 10 capitole.

Descoperă noul Glamour!